Nieuws

DDD installeerde een Lean-Lift in de verpakkingsafdeling van Ter Beke nv.

Toen men bij Ter Beke in Veurne het machinepark wou uitbreiden, moest het etikettenmagazijn wijken. De teamleider verpakking van de Belgische verse voedingsgroep ging op zoek naar een oplossing om alle etiketten op een overzichtelijke en efficiënte manier op te slaan en een goede opvolging te hebben. Er werd geïnvesteerd in een geautomatiseerd torenmagazijn type Hänel Lean-Lift®. De specialisten van DDD Technics stonden in voor de engineering, montage, inbedrijfstelling en nazorg van de ‘Kasse’ bij Ter Beke.

Lees het volledige artikel in het magazine Foodtec hier

DDD installeerde een maatoplossing voor compacte opslag bij Vanhauwaert in samenwerking met Submentum.

Van links naar rechts: Steven Vanhauwaert (directeur Vanhauwaert Machines), Dirk De Decker (directeur DDD Technics), Dieter Hoornaert (Submentum), Chris Cherretté (technisch commercieel afgevaardigde DDD Technics).

Lees het volledige artikel in Metallerie hier

Vanhauwaert Machines vervaardigt verwerkingslijnen voor vlas, hennep en andere natuurlijke vezels. Om over de nodige ruimte te beschikken voor zijn sterke groei, ging het bedrijf enige tijd geleden op zoek naar een ruimtebesparend platenmagazijn. Het bedrijf wendde zich tot DDD Technics, dat via zijn engineeringpartner Submentum geautomatiseerde en op maat gemaakte magazijnoplossingen levert.

Merlier Slijperij & Machines in Zwevegem investeerde in een geautomatiseerd magazijn type Hänel Lean-Lift®, geleverd en gemonteerd door DDD Technics.

Lees het volledige artikel in Metaalvak hier

Metaalconstructie Vanderscheuren in Diksmuide de specialist in de metaalbewerking investeerde in een geautomatiseerd magazijn type Hänel Lean-Lift®, geleverd en gemonteerd door DDD Technics.

Lees het volledige artikel in Metaalvak hier

Voor de opslag van de verfpoeders voor hun hoogwaardige lakstraat investeerde Renson in twee plateauliftsystemen type Hänel Lean-Lift®, geleverd en gemonteerd door DDD Technics.

Lees het volledige artikel in Metaalvak hier

DDD installeerde 2 Lean-Lift bij Joris Ide, lees het artikel in Metaalvak

Lees het volledige artikel hier

DDD installeerde 2 Lean-Lift en een bandenpaternoster bij Garage Noyens, lees het artikel in CarFix magazine

“MET HETZELFDE MAGAZIJN KUNNEN WE NU MEER DOEN” Tinne Claes, Nathalie Noyens en Jhon Noyens, zaakvoerders van Garage Noyens Een onoverzichtelijke, uitpuilende stock en inefficiënte magazijnstructuur: menig garagist zal ervan kunnen meespreken. Zo ook Garage Noyens, die met een speciale taak in het achterhoofd naar een oplossing zocht. DDD Technics toverde het magazijn om met magazijntorens en een bandenpaternoster tot een ordelijke, overzichtelijke én ergonomische werkplaats, die klaar is voor de toekomst.

Lees het volledige artikel in Carfix hier

Balustradefabrikant Lammertyn investeerde eind 2019 in een geautomatiseerd magazijn type Hänel Lean-Lift®, geleverd en gemonteerd door DDD Technics.

Lees het volledige artikel in Metaalvak hier

Efficiëntie is de sleutel voor lage logistieke kosten. Orderpicken is daarbij enorm belangrijk, want daar kan je veel tijd en geld besparen.

Lees het volledige artikel in Metaalvak hier