Realisaties

Hänel Rotomat

borealis-logo

Borealis Antwerpen NV koos voor een Hänel Rotomat 950.

Deze Hänel Rotomat is 4,12 meter hoog en wordt gebruikt voor de stockage van gereedschap, bouten en moeren, veiligheidsmateriaal, specifieke artikelen per productielijn en dagdagelijkse artikelen die in de werkplaats worden gebruikt.

Deze Rotomat is uitgerust met een EcoLoad waarschuwingsinrichting, dit is een aanvullend energiebesparingsconcept.  Hierbij is er een permanente controle op de gewichtsverdeling: bij onbalans wordt een overslag aanbeveling gegeven om de energie efficiëntie te optimaliseren.  Als de Rotomat gelijkmatig beladen is, is er heel weinig energie nodig voor de omloopbeweging.

ECO-LOAD

Rotomat 950

Rotomat 950

Hänel Rotomat 900

Deze nieuwe Hänel Rotomat® 900 (highspeed) werd geleverd en gemonteerd bij Dent Repair BVBA uit Beveren (Waasland) en ook bij ProTech Waasland, 
 
Dent Repair is een carrosseriebedrijf dat zich specialiseert in uitdeuken zonder spuiten, de firma ProTech Waasland, die het gebouw deelt met Dent Repair BVBA, is specialist inzake lakproblemen en lakbescherming.
 
De Rotomat® zal voornamelijk worden gebruikt voor het stockeren van gereedschappen en onderhoudsproducten.
 
Door de aankoop van deze Rotomat® krijgt het bedrijf meer ruimte vrij in het magazijn.  De Rotomat® benut de hoogte van het magazijn, het grondoppervlak wordt minimaal benut.
Bovendien wordt zoeken of bukken overbodig, de Rotomat® brengt het opgevraagde artikel binnen enkele seconden naar de werkopening.
 
Meer foto’s van deze Hänel Rotomat®, vindt u op onze Facebook-pagina
 
 

Ik ben blij dat we eindelijk de beslissing hebben genomen om te kiezen voor een automatische magazijnoplossing.  Er komt veel ruimte vrij in ons gebouw die we anders kunnen benutten.   We zijn ook zeer tevreden met de no-nonsense policy van DDD Technics.  Alle afspraken werden nagekomen, en na de installatie kregen wij van Dirk De Decker zelf een opleiding over hoe we met de Rotomat® moeten werken.

Diëgo De Cock, zaakvoerder Dent Repair BVBA
Dent Repair BVBA: www.dentrepair.be – ProTech Waasland: www.protechwaasland.be

Hänel Lean-Lift bij Boven Yvo

Sinds januari 2016 mogen we ook een zéér gekend familiebedrijf uit het Waasland tot onze klanten rekenen.
Boven Yvo NV kocht bij DDD Technics een nieuwe Hänel Lean-Lift 2460*825. Deze Hänel Lean-Lift heeft een maximale opslagcapaciteit van 250 kg per plateau, en een maximale totale belasting van 20 ton.

logowww.bovenyvo.be

IMG_6780

De firma Stove uit Izegem, actief sinds 1912 op gebied van ontwerp, bouw en implementatie van geautomatiseerde machines en een verbeterde workflow, koos voor een Hänel Lean-Lift 2460*825.

Deze Lean-Lift is uitgerust met veel opties, onder andere EcoDrive®, High Speed en een zijwand in plexiglas.

www.stove.be

IMG_6779

IMG_6772

IMG_0950

UNILIN, dé naam in de vloerindustrie, en al jaren trouwe klant bij DDD Technics, koos in 2016 voor een nieuwe Hänel Lean-Lift 2460*825.

Deze Lean-Lift is 8 meter hoog, heeft en maximale opslagcapaciteit van 400 kg per plateau, en een maximale totale belasting van 40 ton.

UNILIN for smart living

www.unilin.com

IMG_0955

occasie Hänel Lean-Lift 2860*825

Bij Elaut NV uit Sint-Niklaas, plaatsten we eind februari 2016 deze occasie Hänel Lean-Lift 2860*825.

Elaut NV is een fabrikant van speelautomaten sinds 1959.  Naast België, heeft Elaut ook nog vestigingen in Duitsland, Spanje en in Amerika.

logo Elaut NV

www.elaut.com

occasie Hänel Lean-Lift 2860*825

IMG_1201

Aertssen Services NV koos voor een nieuwe Hänel Rotomat 936.

Deze Hänel Rotomat is 6,59 meter hoog en heeft een totale opslagcapaciteit van 6 ton.  De machine zal gebruikt worden voor de stockage van werkkledij.  Vóór de aanschaf hiervan, werd de werkkledij gestockeerd in dozen op palletrekken.

Door de aankoop van een Hänel Rotomat, kan Aertssen Services de hoogte van hun magazijn volledig benutten, en wordt de kledij gestockeerd op een minimaal grondoppervlak.

Logo

www.aertssen.be

IMG_1209

Philips Motors NV, Volkswagen garage uit Opwijk hebben hun magazijn uitgebreid met een extra Hänel Lean-Lift 1640*825.

Deze Lean-Lift is 4,5 meter hoog, en werd aangebouwd aan de bestaande Lean-Lift in het magazijn.  De maximum belasting per plateau is 250 kg, en de maximale totale belasting is 20 ton.

www.philipsmotors.be

 

Hänel Lean-Lift 1640*835    

VW Philips Motors

Packo Inox

Packo Inox NV, is een producent van roestvast stalen componenten en installaties voor hygiënegevoelige toepassingen en productieprocessen.  Zij hebben 50 jaar ervaring in de voedings- en zuivelindustrie én in de farmaceutische sector.  Packo Inox NV koos voor een occasie Hänel Lean-Lift 2060*635.

Deze occasie Hänel Lean-Lift uit onze stock is 6,375 meter hoog en heeft plateau’s met een maximale opslagcapaciteit van 250 kg en een totale capaciteit van 20 ton.

LOGO PACKO

www.packo.com

” Dag Dirk, de lift werd zonet opgestart.  Dikke pluim voor jullie monteurs!” 
Yves Ledene – Materials Manager Packo Inox NV

Packo Inox